Jet Ponta!

caricatura-ponta

 

Lucian Negrea, Reporter

Ai condus 3 ani tara cu un cabinet din care 13 ministri au dosare penale. Ai incercat sa devii presedinte impiedicand cetatenii sa-si manifeste dreptul la vot. Nu vom uita niciodata bataia de joc in care s-au organizat alegerile de anul trecut. Te-a durut in dos de cetatenii care sunt batuti in cap si pe care nu poti sa-i cumperi cu o sacosa cu faina si ulei. Ai incercat sa aperi mizeria cu Rosia Montana, si acum a aparut cealalta, cu Carpathian Gold. Esti inconjurat de corupti si oameni de nimic. Esti un mincinos dovedit si ai acum un dosar penal pentru evaziune fiscala!

Ai devenit un personaj sinistru si trist fara pic de credibilitate. Dupa ce presedintele tarii ti-a cerut sa eviti o criza de credibilitate, ai tupeul sa iesi la conferinte de presa ca un dictator din Africa Centrala si sa declari ca nu ai nici un motiv sa-ti dai demisia, ca nimic nu te impiedica sa continui parcursul extraordinar al Romaniei.

Comentariile sunt de prisos, iar situatia este inimaginabila intr-o tara membra UE, NATO si cu pretentii de democratie. Victor Ponta, nu exista nici un motiv pentru care sa ramai in fruntea Guvernului. Pana si partidul din care faci parte este decis sa-l sacrifici, pentru ca crede-ma, la urmatoarele alegeri, PSD-ul nu va mai exista ca entitate politica.

Cu fiecare agatare de scaunul de prim-ministru nu faci decat sa dovedesti cat de mic ai ajuns pentru ca nu exista in mintea ta decat propriul tau ego!

This entry was posted in Pontanacul and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.