Prioritatile lui Iohannis nu sunt si prioritatile noastre

Poate ni se explica intr-un mod credibil de ce are Romania nevoie sa adopte de urgenta legea “Big Brother”, pentru ca pana acum toata argumentatia atarna flasc ca un castravete expirat de mult timp. Aceeasi poveste cu teroristii care in SUA au adus “The Patriot Act” intr-o tara care se mandrea ca fiind cea mai libera. Pare-mi-se ca ceva ne tot  impinge in directia asta in care serviciile secrete capata tot mai multa putere si se infiltreaza in tot mai multe cercuri. Avem cel mai supradimensionat serviciu secret din Uniunea Europeana si asta e un pericol mare pentru democratie care ma sperie mai mult decat teroristii.

Domnul presedinte aclamat de spuma societatii romanesti a reusit sa dea cu mucii in fasole cu chemarea la consultari pe Big Brother. Incercam sa intram si noi in mileniul 3 cu votul electronic? Luam la urecheat Parlamentul care apara penalii?

Din perspectiva domnului Iohannis avem probleme mai importante decat consolidarea participarii democratice, anume sa militam pentru drepturile firmelor austriece care exporta lemn si sa dam mai multa putere serviciilor secrete.

iohannis-wurst

Stiti ce v-am promis cu totii in strada, da? Ca daca ne dati carnat si domnia voastra, v-ati lins pe bot!

This entry was posted in Indignari. Bookmark the permalink.